Top Guidelines Of آنفولانزا سینمایی
Top Guidelines Of آنفولانزا سینمایی
Blog Article
همانطور که گفته شد آنفولانزا میتواند منجر به بیماری ذات الریه و تب میشود.
در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.
در برخی موارد، ورم ملتحمه، فتوفوبیا (ناراحتی در برابر نور) و علائم گوارشی ممکن است رخ دهد، از جمله کاهش اشتها، تهوع، استفراغ، اسهال و گرفتگی شکم.
در صورت کمبود و نیاز مصرف مکملهای تغذیهای جهت تقویت سیستم ایمنی
دراین بخش در مورد آنفولانزا، علائم ، درمان و پیشگیری از آن صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
هر سال محققان شایعترین سویههای مربوط به آنفلوآنزا را مشخص میکنند تا از آنها برای تهیه واکسن استفاده کنند. واکسن یکی از سادهترین و موثرترین راههای پیشگیری از این بیماری مسری است. با مجله درمانکده همراه شوید تا درباره آنفلوآنزا اطلاعات بیشتری کسب کنید.
افرادی که به ویروس آنفولانزا مبتلا میشوند حتی قبل از شروع علائم میتوانند بیماری را به دیگران منتقل کنند. به طور خاص، دوره مسری از ۳۶-۴۸ ساعت قبل تا حدود ۳-۷ روز پس از شروع بیماری گسترش مییابد. این بدان معناست که ویروس آنفولانزا میتواند حتی توسط افراد به ظاهر سالم نیز منتقل شود.
برای هر بیمار آنفولانزا نیازی به استفاده از داروهای ضدویروسی نیست. این داروها به ویژه برای گروههای در معرض خطر تجویز میشوند.
این متخصص میکروبیولوژی بیان کرد: نکته مهم این است در کودکان زیر ۹ سال که برای نخستین بار واکسن آنفلوانزا را تزریق میکنند، باید واکسیناسیون دو بار به فاصله یک ماه انجام شود و دز واکسن در همه سنین باید کامل باشد که نیم سی سی است.
دانشگاه علم و فناوری سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
بر همین اساس کودکانی که برای بار اول واکسینه میشوند، بهتر است به محض در دسترس قرار گرفتن واکسن، دوز اول آن را تزریق کنند تا بتوانند دوز دوم را یک ماه بعد تزریق کنند.
آنفولانزا یک عفونت ویروسی مسری است که توسط ویروسهای آنفولانزا ایجاد میشود و بینی، گلو و گاهی ریهها را تحت تأثیر قرار میدهد و علائمی مانند شروع ناگهانی تب بالا، سرفه، خستگی و درد عضلانی دارد. بیماری آنفولانزا به عنوان یک بیماری فصلی شناخته میشود، معمولاً در ماههای زمستان که بسیاری از اقشار جامعه بیمار میشوند و به یک بیماری همهگیر تبدیل میشوند، بیشتر دیده میشود.
برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.
زندگی نباتی آنفولانزا جدید علائم چیست؟ چه مدت طول میکشد؟ آیا درمان دارد؟ ۱۴۰۱-۱۰-۰۸